Aktuális, friss képek és hírek

A 7 legfontosabb kérdés mobil garázs vásárlásakor

A 7 legfontosabb kérdés mobil garázs vásárlásakor

1. Mekkora legyen a megfelelő mobilgarázs?

Gyakran alulméretes garázs felől érdeklődnek a kedves vásárlóink. Nagyon fontos arra is gondolni, hogy ne csak az autó mérete férjen be a mobil garázsba, hanem az ajtókat is kényelmesen ki tudjuk nyitni. Sőt, amennyiben engedi a rendelkezésre álló hely, célszerű minél nagyobb garázst vásárolni, hiszen nagyon jól jön a plusz hely a téli-nyári gumi garnitúrának vagy az egyéb kiegészítőknek.

2. Adunk-e garanciát elkészült mobilgarázsra?

Természetesen igen. Minden elkészült termékünkre, nem csak a garázsra, hanem a kisebb molinókra és a nagyméretű rendezvénysátrakra is adunk garanciát. Ennek pontos feltételeiről készséggel tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket. Egyúttal felhívjuk mindenki figyelmét, hogy olyan helyről ne vásároljon, ahol a garancia adásától elzárkóznak, hiszen ez egyben jogszabályi kötelezettség is.

3. A ponyvagarázs ellenáll az időjárás viszontagságainak?

Természetesen igen. Hó, jég, eső, tűző napsütés. A választott gyártási alapanyagtól függően sok-sok évig kiszolgál minket egy elkészült mobil ponyvagarázs. Célszerű minden átadott ponyva garázs minőségét szemrevételezni és ellenőrizni. Gyakran előfordul, hogy a konfekcióra készített termékek közt gyenge minőséget találunk. Kollégáink minden esetben egyedi terméket gyártanak le, ezért ilyen hiba a Ponyvamester Kft-nél vásárolt termékek esetén nem fordulhat elő.

4. Engedélyköteles a mobilgarázs telepítése?

Építési engedélyre ugyan nincsen szükség, azonban érdemes érdeklődni az illetékes önkormányzat megfelelő szervénél, hogy kötik-e bármilyen díjfizetéshez a mobilgarázs felállítását. Magánterületen felállított garázs esetén nem hallottunk még ilyen esetről, közterületen azonban előfordulhat.

5. Hogyan szükséges ápolni a mobilgarázst?

A felhasznált anyag ellenáll az időjárás viszontagságainak. A szándékos vagy véletlenszerű sérüléseket célszerű mielőbb javíttatni. Ezen túlmenően azonban elég az esztétikai karbantartást elvégezni, azaz mossuk le langyos, általános mosószeres vízzel a ponyva felületet, majd öblítsük tiszta vízzel.

6. Tehető-e ablak a mobilgarázsra?

Természetesen igen. Sőt, ajánljuk is az ügyfeleink részére. A költségeket részben megnöveli, de nem csak esztétikai, hanem praktikus okokból kifolyólag is célszerű ablakkal, vagy ablakokkal kérni a garázst.

7. Feliratozható-e a mobilgarázs?

Természetesen igen. Akár szöveges feliratot, akár reklámgrafikát el tudunk helyezni a ponyván. Ezen felül olyan egyedi kérést is teljesítettünk már, ahol nagy méretű grafikát kellett elhelyezni a ponyva oldalfalán: a háttérkörnyezetbe való beleolvadást segítendő.