Átlátszó ponyva

Víztiszta, átlátszó, áttetsző ponyva


„Akár legyen télen is nyitott terasza, mert láthatatlan az oldalfala!”

Áttetsző ponyva anyagból készítünk mindenféle megoldásokat téliesítéshez: terasz fedés, terasz takarás, éttermek és bisztók kerthelyiségeinek fedése, rendezvénysátrak fényáteresztő takarása, teraszok víztiszta anyaggal való fedése, vendéglátóegységek téliesítése. Az átlátszó vagy víztiszta ponyva anyag legfontosabb tulajdonsága a teljes fényáteresztés (olyan mint az ablaküveg, csak ez feltekerhető). Egyedi igények szerint készítünk kizárólag tető vagy oldalfal burkolást is víztiszta PVC ponyva felhasználásával.

Ez az anyag 100%-ban átengedi a fényt, ellenben megóvja a helyiséget a széltől, esőtől. Ugyanolyan védelmet nyújt, mint a szöveterősítésű PVC ponyva anyag, ellenben esztétikusabb megoldást kínál a vásárló számára.

A víztiszta ponyva anyagot nagyfrekvenciás hegesztő géppel konfekcionáljuk. A nagyfrekvenciás hegesztés varrata sokkal erősebb a forrólevegős hegesztésnél, hiszen teljesen összeolvasztja az anyagot. Kevés magyarországi vállalkozás rendelkezik nagyfrekvenciás hegesztőgéppel, mely a lágy PVC hegesztés csúcsát képviseli. A forrólevegős technika lényegesen olcsóbb és elterjedtebb, ezért számos hazai gyártónál csak ezzel a megoldással találkozhatunk. A Ponyvamester Kft azonban nagyfrekvenciás hegesztőgépet is használ, ha a munka megkívánja.

A víztiszta átlátszó PVC ponyva anyag több vastagságban érhető el: 0,3mm – 1,2mm vastagságig. Minden esetben az anyagszélessége 130 és 140 cm között mozog. Ez azt jelenti, hogy a konfekcionálásnál átlagban 130cm-ként van egy hegesztési varrat. A Ponyvamester Kft kültérre javasolt anyagvastagsága 0,8mm – 1mm. Természetesen ha a Tisztelt Megrendelőnek más kérése van, akár vékonyabb, akár vastagabb anyagot is össze tudunk konfekcionálni.

A víztiszta PVC ponyva növényházak, télikertek, esőztetőkabinok kiváló alapanyaga – felhasználásának azonban csak a képzelet szabhat határt.

Kérés szerint hozott anyagot is lekonfekcionálunk nagyfrekvenciás hegesztéssel.

További teraszponyva képek weboldalunkon megtalálhatóak.

A lenti képgaléria KATTINTÁSRA NAGYÍTHATÓ, az első fotón a víztiszta PVC ponyva nagyfrekvenciás hegesztésének varrata látható.