Medence ponyva

Medencék, jacuzzik téli-nyári takarását, fedését vállaljuk eszétikus színekben és kivitelben. Akár feszített víztükörre közvetlenül, akár árnyékoló formájában.

A medence takaró ponyva megóvja medencéjét, jacuzziját az időjárás okozta szennyeződésektől, falevelektől, faágaktól, rovaroktól egyaránt. A takarás felhelyezése történhet manuálisan, igény esetén
úsztatott technikával vagy motorosan is. Minden esetben egyedi méretmintát veszünk és a megrendelő igényeit figyelembe véve készítjük el a vízi alkalmatosság takarását.

A medence fedés megvédi és eltakarja szabadtéri medencéjét az időjárás viszontagságai elől. Nem koszolódik a víz, sokáig esztétikus marad a vízfelület, falevelek, por és egyéb szennyeződések ellen is véd.
Az általunk készített medencetakaró ponyva lényegesen tartósabb, mint a nagyáruházakban kapható termékek. A ponyva kialakításától függően az élettartam akár 6-8 év is lehet.
Medencefedő ponyváját kérésre feliratozzuk, vagy dekoratív ábrával is elláthatjuk, akár mint egy kamionponyva esetében. Így ékes dísze lehet kertjének fedett medencéje télen is és nyáron is.
Használt, sérült, lyukas medenceponyváját igény szerint javítjuk, tisztítjuk vagy felújítjuk. Néhány esetben célszerűbb azonban új ponyvát készíteni, mint a régit javítani.

Exit mobile version