Mobil garázs

A ponyvagarázs egyértelmű előnye a gyors elkészülési idő. Akár 2-3 munkanap alatt is megfelelő védelmet nyújtó eszközt találhat gépjárművének, vagy kerékpárjának. Természetesen egyéb dolgokat is tárolhatunk benne, illetve nyári kihelyezett árusítóhelyiségként, de reklámfelületként is hasznosítható.

A Ponyvamester által gyártott mobilgarázsban garantáltan biztonságban tudhatja értékes és személyes tárgyait, gépjárműit. A garázs bármilyen szélsőséges időjárási körülménytől megóvja járműveit, legyen az forró hőség, téli fagy, jégeső vagy szélvihar. Kiváló minőségű ponyvaanyagokkal dolgozunk, melyek akár 10-15 évig is bizonyítják tartósságukat. Az ön által tetszőlegesen kiválasztott méretű garázs szálláshelyet biztosíthat autónak, kerékpárnak és motorkerékpárnak egyaránt. Mindez az Ön által meghatározott garázs mérettől függ csupán. Tisztítása úgyszintén könnyedén megoldható, a rárakódott szennyeződések vízzel lemoshatók. Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődését, telefonon és e-mailben egyaránt leadhatja rendelését. Utóbbi esetben kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Természetesen személyesen is bármikor készséggel állunk rendelkezésére. A mobilgarázs elkészültét követően munkatársaink házhoz szállítják azt kérésére, és az összeszerelésben is számíthat segítségükre.

Az általunk gyártott garázstípus további előnye a maximális szerkezeti stabilitás mellett az, hogy a felhasznált ponyva anyagának élettartama jelentősen magasabb a szokványosan használt garázsponyva anyagoknál. Az ellenállóság köszönhető a szerkezet masszívságának – más módszerrel, sok éves családi tapasztalat alapján feszítjük a tartószerkezetre a ponyvát, mint a konkurens garázsgyártók. A ki-bejárás a mobil garázsba könnyedén megoldható a függönyajtós szereléssel. Kérésre a garázs teljes egészében átjárhatóvá tehető az első és a hátsó garázsajtó megnyitásával.

A ponyvagarázs szinte minden felületre telepíthető: aszfaltra, betonra, füves területre. Részünkről ajánljuk, illetve biztosítjuk a lefogatást betonos talapzattal.

Mivel mobil egységekről van szó, akár segítségünk nélkül is fel tudja állítani a ponyvagarázst, de természetesen kiszállunk és összeszereljük Önnek. Amint látja, hogy ez hogy történik, otthonában a szétszerelést már könnyedén Ön is megoldhatja.

Exit mobile version