Ponyva árak

Ponyva árak, árlista

A köznapi életben vett fogalom szerint vett árlistát sajnos nem tudunk kiadni a ponyva termékeinkre. A ponyva kellékekre természetesen létezik árlista és a mindenkori árak is elérhetőek, hiszen azok minden esetben konfekció méter vagy darabáron számolhatóak. A végleges árat ponyva kellék esetén maximum a mennyiségi kedvezmény befolyásolhatja. Nem így van ez a ponyva termékek árával.

Ponyva árlista, pontos ponyva árak a munkafelvétel előtt szinte elképzelhetetlen, hogy közel járjanak a valósághoz, amennyiben nem konfekció méretekről beszélünk, de még ekkor is lehet eltérés, hiszen figyelembe kell venni az esetleges egyedi igényeket. Műhelyünk büszke arra, hogy minden esetben igyekszünk a megrendelők egyedi igényeit felmérni és kiszolgálni. Hisszük, hogy hogy nincs két egyforma ponyva termék. Természetesen ez nem a gyártás minőségéből, mindinkább a különböző emberek különböző elvárásaiból adódik.
Van aki hegesztéssel, van aki varrással szeretné az anyagot illeszteni, van aki ponyva ablakot vízhatlan ponyvával váltaná ki, más ugyan ezt a felületet szúnyoghálóval, építési hálóval, feliratozható hálóval teszi egyedivé.