Sátor ponyva

Sátrakat mindenféle rendezvényekhez, éttermek téli/nyári kiülőjéhez, szabadtéri fedésekhez is készítünk.

Nagyszabású családi összejövetelek, esküvők, koncertek kiváló helyszíneként szolgálhat. Ennél a ponyvaterméknél különösen nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni ötletekre, kreatív megoldásokra. Ez a sátortermék tölti be a legtöbb funkciót. Számtalan formában, variációban elkészíthető. De érdemes azt is szem előtt tartani, hogy minél egyszerűbb felépítésű a sátor, minél semlegesebb a színválasztás, annál több célra fel lehet a sátrat használni, akár rendezvény, akár egyéb raktározás céljából.

Fix felépítésű sátrainkkal, valamint sörsátrainkkal különböző nagyságú területek teljes lefedését vállaljuk egész évben. Felépítményeink teljes mértékben megfelelnek mind a hazai, mind a nemzetközi szabványoknak. A mindenkor hatályos építési kritériumokat szem előtt tartva termékeink 100%-ban ellenállnak a változó időjárási körülményeknek. Az ügyfeleink egyéni kívánságai alapján, illetve a helyi adottságokat figyelembe véve sátraink oldalfalazhatóak, amely falakra ajtók és ablakok szerelhetőek, opcióként pedig padlófűtés is választható. A nagyobb méretű sátraink lehetővé teszik ügyfeleink számára akár a több száz fős rendezvények lebonyolítását is. Karbantartásuk rendkívül egyszerű, kialakításuknak köszönhetően pedig a csapadék minden külső beavatkozás, valamint a sátor felesleges terhelése nélkül lefolyik a ponyváról. Sátraink beborítása típustól függően, de minimum 650g/m2 tömegű ponyvával történik, varrással, illetve termékeink jelentős részénél hegesztéssel megerősítve.

A ponyvát egy speciális feszítőeljárással fixáljuk a tetőszerkezetre, aminek a köszönhetően a sátrak állóképessége és stabilitása nagymértékben növekszik. Ez a típusú ponyvafelszerelés kiválóan alkalmas társasházak teraszainak eltakarására, lefedésére, valamint szélvédetté tételére. Megrendelését postai és elektronikus úton egyaránt megteheti. Mindkettő esetben mindössze a ponyvával lefedni kívánt terület méreteit kell megadnia, valamint egy képre van szükségünk a teraszról, illetve a területről. Az adatok ismeretében ugyanis rövid időn belül pontos árajánlatot kaphat munkatársainktól.

A piaci vagy vásározó sátor nagy segítséget nyújt minden olyan kereskedőnek, termelőnek, aki a megtermelt áruját biztonságban akarja tudni az időjárás viszontagságai elől. Az általunk gyártott sátrak bármilyen méretű, formájú illetve színű lehet. A sátor kialakításánál figyelembe vesszük a megrendelő által támasztott követelményeket, illetve hogy a céljának legmegfelelőbb legyen mind használatban, mind pedig reklámértékében. Tehát nem csak az áru megvédésére szolgál a sátor, hanem a külső megjelenés és reklám, valamint formavilág azt tükrözi, hogy ez egy igényesen kialakított vállalkozás, kereskedés mobil üzlete.

A rendezvénysátor sok célt szolgálhat. Rendezvényeken, partykon de akár egy családi összejövetelen is mutatós és hasznos kellék lehet. A rendezvénysátor kialakításánál nagy hangsúlyt fektetünk a megjelenésre illetve a használati értékre. Nem mindegy, hogy hogyan és milyen módon lehet variálni, üzemeltetni a sátrat. Ezért főleg az egyedi megoldásokon kívül beleépítjük a standard lehetőségeket is. Bármilyen elgondolást, variációs lehetőséget és egyedi elképzelést megvalósítunk. Sátrainkat a legkiválóbb alapanyagú ponyvákból készítjük.

Sörsátor: Minden rendezvény elengedhetetlen és hozzátartozó kelléke a rendezvény, vagy ismertebb nevén sörsátor. Kiváló hangulatot tud biztosítani a sátorban résztvevő nagyközönség számára főleg néhány pohár ital efogyasztása után. A sörsátor bármilyen méretben és formában megvalósítható. Ajánlott a négyévszakos kivitel, hiszen ekkor az egész év folyamán lehet használni, igény szerint fűteni és hűteni is lehet. A sörsátor előnyei közé tartozik (főleg a négyévszakos kivitelben) hogy időszakosan ha nincsenek rendezvények akár raktározás céljából is használhatjuk.

Az összes sátor típus közül a party sátor kifejezés a legfiatalabb. Bármilyen sátorelnevezést használunk a sátrak kinézete nagyjából megegyezik. Eltérés a többihez képes formailag jelentkezik hiszen sok ember az egycsúcsos kivitellel azonosítja. Természetesen bármilyen kinézetű is a teteje, funkciójában ugyan azt a célt szolgálja, mint a többi fajta sátor. A benne lévő embereket, értékeket, tárgyakat megvédi a külső időjárás viszontagságaitól.

Az elárusító sátor több célú és használatú is lehet. Önálló egységként bárhol telepíthető különösebb szakértelem nélkül is – mérettől függően – hiszen a termék alapanyaga a könnyen kezelhető és rugalmas ponyva. Akár zöldségbolt, zöldséges stand, akár üzlet előtér gyanánt is, vagy csak üzletünk megnagyobbításaként. Formailag és használhatóság szerint különböző méretben, színvilágban készítjük. Tehát az elárusító sátor a piacoktól az egyedi használatig megoldás lehet a helyhiány gyors és esztétikus leküzdésére és nem utolsó sorban a áru biztonságos bemutatására, tárolására.

Amennyiben a ponyva reklámfelületként szolgál, kifeszítve mondjuk egy nagy kerítésen, rendszerint távolról alig észrevehető lyukakat vágunk rá, ezzel is csökkentve az ellenállást, a szél így könnyen átfújhat rajta, különösebb megfeszülés nélkül.

A penész elleni védelem annyit jelent, hogy a nedvesen betekert ponyva sem penészedik be, mert apró pórusain keresztül képes a nedvesség elpárologni. Száraz környezetben pedig az egyébként a levegőben mindenütt jelenlévő gombaspórák nem tudnak megtelepedni, elszaporodni.

A késztermék minőségének megőrzése érdekében esőzés után mielőbb napra fektetni azt. Ha napellenzőhöz nem szakszerűen választunk ponyva anyagot, akkor annak árnyékában is ugyanúgy leéghetünk, mint ha a napon feküdnénk. Ennek oka, hogy a nem erre a célra gyártott ponyvaanyag nem szűri az UV sugarakat.

Exit mobile version