Terasz ponyva

Teraszponyva, terasz téliesítés

Terasz és erkélytakarást vállalunk, a terasz téliesítés is palettánk között szerepel. Kedvező árak és szakértelem egy helyen. Teraszát víztiszta, áttetsző / átlátszó ponyva anyaggal fedjük be kedvező áron. Referenciáink között számos képet megtekinthet, az átlátszó ponyva anyagot nagyfrekvenciás hegesztő géppel konfekcionáljuk, amely teljesen összeolvasztja az anyagot egy esztétikus varrat mentén. További átlátszó ponyva képek weboldalunkon megtalálhatóak.

Az utóbbi években elterjedt, rendkívül ötletes erkély védő és takaró funkciójú ponyvákat készítünk egyedi igények szerint. Társasházak, emeleti lakások terének kibővítéseként rendelnek tőlünk szélvédő és takaróponyvát.

Vendéglátóhelyek teraszaira, családi házak erkélyeire és teraszaira készítünk takaró és szél ellen védő ponyvákat. Az épület dísze is lehet egy-egy ilyen megoldás, de otthonosabbá, zártabbá is tehetjük vele az épület eme kültéri részét. Árnyékoló funkciója mellett szintén használhatjuk reklámfelületként ezt a terméket is. Kérje munkatársaink segítségét, s mi megtervezzük Önnek a megfelelő s hatásos grafikát kedvező árakon.

Társasházak teraszain túl természetesen foglalkozunk téliesítő teraszfedések építésével is, aminek célja elsősorban a szabadon álló teraszrészek időjárási hatások elleni védelme. Ezen teraszrészek lefedésével garantáljuk vendégeink kényelmét és mindenekelőtt védelmét az időjárás viszontagságai ellen. Vázszerkezeteink alapanyaga természetesen típustól függően változó, de többnyire acél, melyekre PVC ponyvát rögzítünk. Sátraink minden méretben rendelkezésre állnak. Ha zárttá tesszük a szabadtéri helyiségeket, ezáltal a teraszon való tartózkodást jelentősen meg tudjuk hosszabbítani, aminek köszönhetően ügyfeleink jelentős többletbevételre tehetnek szert.

Szabadtéri rendezvényeken, valamint piacon mobil vagy akár állandó jelleggel is felállítható a fenti képen látható sátor. Energiatakarékos, mivel ablakainak köszönhetően a nappali órákban nem igényel belső megvilágítást, viszont védelmet nyújt a rekkenő hőség vagy éppenséggel a szél illetve a téli mínuszok ellen. Természetes képünk csak illusztráció. A képen látható formától eltérő, akár teljesen egyedi kialakítások megvalósítását is vállaljuk. Járműfelépítmények vasszerkezetének elkészítését is vállaljuk. A ponyva színét természetesen Ön választja ki, amely során egyedi színkombináció összeállítására is lehetősége van.

Áttetsző vagy átlátszó?

Anyagaink között szerepel az átlátszó ponyva anyag, mely egy víztiszta, szinte teljes fényáteresztéssel bír. Az áttetsző és az átlátszó fogalmak nem ugyanazt a tulajdonságot takarják. Gondoljunk egy egyszerű szokásos ablaküvegre, mely a fényt teljesen átengedi és egy úgynevezett tejüvegre, melyet esztétikus térelválasztásokhoz szokás használni beltérben. A normál üvegen teljesen átlátunk, ezért az áttetsző, a tejüvegen pedig csak átsejlik a mögötte lévő háttér, az fedi áttetsző fogalmat.