Ponyva javítás

Ponyva javítás

A javításra hozott ponyva, sátor vagy molinó anyagot sérüléstől függően 24 órán belül javítjuk. Igény esetén szakembereink Budapest és vonzáskörzetében lehetőségükhöz mérten 24 órán belül házhoz is mennek. Budapesten kívüli kiszálláshoz mindenképpen előzetes telefonon történő egyeztetés szükséges. Megértésüket köszönjük!

Mobil ponyva javítás

Aki közúti áruszállítással foglalkozik, annál gyakori problémaként jelentkezik, hogy teherautójának vagy pótkocsijának ponyvája akarva vagy éppen akaratlanul, de megsérül. Helyszíni kiszállással vagy szerelőcsarnokunkban rövid határidővel vállaljuk sérült vagy elöregedett ponyvák javítását vagy cseréjét. Ne várja meg, míg a sérült rész tovább szakad! Gyakori jelenség, hogy a megsérült ponyvarészt szigetelőszalaggal ragasztják le. Ez mindamellett, hogy nem túl esztétikus, csak egy ideig alkalmazható, mivel a ponyva anyagát nem tartja össze. Bízza ránk a javítást, foldozást, illetve a ponyvák szakszerű vegyszeres tisztítását! Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Azonnali ponyva javítás

Továbbá sátor, rendezvénysátor, előtető ponyva javítását bejelentkezés nélkül, a helyszínen azonnal megjavítjuk Önnek. Sérült, szakadt ponyvájával soron kívül fordulhat hozzánk.