Teherautó ponyva

Ön jó helyen jár, ha kamionra, teherautóra, pótkocsira keres minőségi ponyvát. Teherautókra ponyvázást vállalunk grafikával, vagy anélkül is. Az éppen aktuális felhasznált anyagainkról érdeklődjön kollégáinknál. A kedveltebb ponyva anyag színekből szinte minden esetben tartunk raktáron kielégítő mennyiséget, de igény szerint természetesen rövid határidővel vállaljuk a kívánt színű ponyva anyag beszerzését.

Teherautó és kamion ponyvázást vállalunk önmagában a szöveterősítésű PVC anyag felhasználásával, de igény szerint a gépjármű vasszerkezeti felépítményét is elkészítjük.

A kamionokhoz és teherautókhoz használt ponyva különösen erős, 800-900 g/négyzetméteres anyag. A ponyva kialakítása szerint lehet vámzáras, gumiköteles vagy spaniferes rögzítésű, illetve ezek tetszőleges kombinációja.

2013. július 1-jétől hazánkban is bevezetésre kerül a megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszer, amely a magyar úthálózat – autópályák, autóutak és főutak – kijelölt, összesen 6513 km hosszú szakaszait érinti a 3,5 tonna legnagyobb össztömeget meghaladó gépjárművek körében. A HU-GO névre keresztelt új rendszer megfelel az európai uniós technológiai követelményeknek és az Európai Elektronikus Útdíj Szolgáltatás (EETS) irányelveinek.